Hondenknipshop, de Hondenknipshop, de salon met toch iets meer!

De beste kwaliteit voor een betaalbare prijs, waar uw hond met veel liefde, plezier en geduld behandeld wordt.

Ik ben een gediplomeerd trimster en aangesloten bij de A.B.H.B. en E.H.B.O. gecertificeerd en werk uitsluitend met natuurlijke vachtverzorgingsproducten, welke op biologische wijze de tekorten in de vacht aanvullen en het haar en de huid zo in optimale conditie houden. Voor een vacht waar extra aandacht aan besteed moet worden is ruimte en zijn er goede producten aanwezig.
U kunt terecht met uw pup voor een puppybehandeling zodra hij of zij volledig is ingeënt; kammen, tandjes kijken, nageltjes knippen, zodat hij of zij rustig kan wennen aan de verdere behandelingen in zijn of haar leventje.

U kunt voor diverse adviezen in onze salon terecht, maar natuurlijk ook voor behandelingen zoals: kammen, wassen, föhnen, ontwollen, ontklitten, plukken, strippen en knippen, net wat de vacht toelaat en wat uw wensen zijn. Er zijn nooit meerdere honden in de salon zodat de volledige aandacht naar uw hond of kat gaat.
Naast behandelingen van uw hond of kat kunt u in de salon shampoos, coatconditioner, oog- en oorlotion, riemen, voerbakken en kunstobjecten verkrijgen welke ook te vinden zijn op de webshop: www.dogsdesign.nl.

De salon is makkelijk bereikbaar, parkeren kunt u voor de deur en de salon is voorzien van airco. Behandeling uitsluitend volgens afspraak. Telefoonnummer: 033 4800921
Halsbanden Voerbakken Verzorging Lijnen Verzorging
DOGSDESIGN Zevenhuizerstraat 16 3828 ED Hoogland | Algemene voorwaarden | Webdesign Banus Design